Ontzuring

Ontzuring is een programma welke bestaat uit het aanpassen van de voeding. In combinatie met gebruik van Vicopura producten. Waarbij rekening wordt gehouden met de stofwisselingsprocessen en het zuur-basen evenwicht van het lichaam.

Overgewicht bestaat voor een deel uit vet. Calorierijke voeding zorgt ervoor dat de vetcellen gevuld raken. Met diëten kan dit deel van het overgewicht vaak gemakkelijk afgebouwd worden. Een ander deel van het overgewicht bestaat uit slakken, geneutraliseerde zuren die niet uitgescheiden worden. Met een basenovervloedige voeding en het ontgiften van het lichaam kunnen deze slakken effectief afgebroken en afgescheiden worden

In combinatie met basisch badzout en voedingssupplementen om het ontzurings proces te versnellen.

Samen streven we naar een gezonde basische voeding welke makkelijk door iedereen is te volgen.

Per cliënt wordt gekeken welk programma men kan volgen, welke voedingsproducten verzurend en ontzurend zijn, waardoor makkelijk een keuze gemaakt kan worden uit verschillende levensmiddelen.

De behandelingen in de praktijk in combinatie met de bloedanalyse is bedoeld om tijdens het volgen van het programma om de huid en bindweefsel te begeleiden en te verzorgen.

Ontzuringsprogramma

Ontzuren draait om een aantal processen waar wij diverse unieke, ondersteunende producten voor hebben ontwikkeld:

  • Basisch badzout met unieke kwaliteiten.
  • Kruidentheeën met specifieke ontgiftende werkingen.
  • Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen.
  • Basische cosmetica voor de beste huidverzorging.

 

Wanneer we het ontzurings programma verwerken in een natuurkundige consult kan dit voor vergoeding via u zorgverzekering in aanmerking komen.
Neem de algemene voorwaarden van uw zorgverzekering door.