Reiki

Reiki is een natuurlijke behandelwijze. Reiki – Japans voor ‘universele levensenergie’ – gaat ervan uit dat alles energie is. Maar het leven zorgt er soms voor dat u blokkades ondervindt. Dan stroomt uw energie niet meer of niet meer goed. U voelt spanningen, stijfheid of u zit gewoonweg niet meer lekker in uw vel.

Reiki is een methode die u in staat stelt terug te gaan naar de essentie: terug naar u zelf.

Hoe?
Een reiki-behandeling wordt beoefend met de handen. Ook bij LENIO. In de praktijk van LENIO ligt u meestal op een behandeltafel, soms is een stoel voldoende. Uw kleding houdt u gewoon aan. Tijdens een reiki-behandeling zal LENIO u licht aanraken. De energie stroomt via de handen van de gever naar het lichaam van de ontvanger. Zo kunt u als het ware weer opladen.

De effecten van Reiki
Een Reiki-behandeling kan u bewust maken van spanningen en emoties, maar kan u ook helpen om te ontspannen en problemen los te laten. Afhankelijk van de klacht zult u zich er rustiger dan wel energieker door voelen.

  • Uw geblokkeerde energie gaat weer stromen.
  • Uw pijn wordt verlicht en uw lichaam ontgift, waardoor u weer gaat genieten.
  • Reiki brengt u in contact met uzelf.

Voor wie?
Reiki is er voor iedereen.
Als u ziek bent.
Als u wilt ontspannen of wilt bijtanken.
Als u moe bent of als u (emotionele) steun kunt gebruiken.

Reiki kan ook worden ingezet voor klachten zoals pijn, chronische aandoeningen, gedragsproblemen, angsten of verslavingen.