skypeconsult

Bij een skypeconsult verloopt het contact via skype gesprekken. Het kan gaan om een eenmalig contact of om een reeks gesprekken. Dit is afhankelijk van de vraag/klacht en de wensen van de cliënt.

Voordelen van een skype consult:

–                 Skype coaching biedt uitkomst wanneer de cliënt niet naar de praktijk kan komen.

–                Skype gespreken vinden plaats vanuit de eigen vertrouwelijke omgeving wat de drempel van praten over seksualiteit kan verlagen.

–                 Bij een skype gesprek is er beeld waardoor ook de lichaamstaal meegenomen kan worden.

–                 Het is een livegesprek waardoor direct vragen ter verduidelijking gesteld kunnen worden.

 

Hoe werkt het?

Stuur een email naar info@lenio.nl met hierin een korte omschrijving van de vraag of klacht en geef aan dat je graag een afspraak zou maken voor een skype consult.

Vermeldt in de email de voorkeur voor een dag en tijd. Maak het bedrag van €37,50 over naar rekeningnummer NL98 RABO 0139461787. T.n.v. Dia van der Tol

(Dit bedrag is voor 1 skypeconsult met eventueel na afloop van het consult een email met informatie/opdrachten). U ontvangt een email terug met de bevestiging van de skype afspraak.

Op het moment van de afspraak vindt een gesprek van ongeveer 45 minuten plaats. Afhankelijk van de vraag/klacht ontvangt u na afloop van het gesprek een email met extra informatie of opdrachten. Wanneer een vervolg gesprek gewenst is, kan dat tijdens het skypegesprek worden afgesproken.

Comments are closed