Massages

Lenio heeft 27 jaar ervaring in het geven van massages!
Deze kennis en ervaring is vergaard via diversen opleidingen en workshops. Alle massages worden geïntegreerd in de natuurgeneeskundige behandeling.

Massage spreekt iedereen eigenlijk wel aan. Toch komen we er vaak niet aan toe om er aan te beginnen. Dat is jammer. Een goede massage is niet alleen goed voor je spieren, je raakt ook veel meer ontspannen, stress neemt af, het gehele immuumsysteem van je lijf functioneert gewoon beter.

Diverse Massage Methodes

Er zijn diversen massage methodes:

 • Kum Nye massage:
  Kum Nye massage is een stevige massage waarbij minder olie wordt gebruikt. 
  Prijs per uur: € 70,-
 • Intuïtieve massage:
  Dit is een massage die vanuit het gevoel ontstaat en daarom telkens weer anders zal aanvoelen. 
  Prijs per uur: € 70,-
 • Ontspanningsmassage:
  Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. 
  Prijs per uur: € 70,-
 • Triggerpoint massage:
  De massage van het triggerpoint spoelt het weefsel schoon en helpt de vastgelopen sarcomeren in het triggerpoint weer los te komen. Door direct op de triggerpoints te werken, is massage de veiligste, meest natuurlijke en meest effectieve vorm van pijntherapie
  Prijs per uur: € 70,-
 • Chinese Voetmassage:
  De Chinflex-massage is een ontspannende Chinese voetmassage.
  Prijs per uur: € 70,-

De praktijk is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de cliënt van het grootste belang is. De therapeute is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. Wilt u meer weten over de verschillende massagevormen, kijk dan even op de site voor massage en vitaliteit

Hoe vaak een massage?

Een massage voelt prettig en is ontspannend, maar om op lange termijn een ontspannen gevoel te behouden zijn meerdere massages effectiever. Wij stellen voor regelmatig, iedere week of om de twee weken van een massage te genieten.

De massage kan geïntegreerd worden in een natuurgeneeskundig consult. Op zichzelf staande massages kunnen helaas niet worden vergoed. Bekijk voor de zekerheid uw polisvoorwaarden.