Stoelmassage

Stoelmassage voor Pijn, Hoofd, Nek, Rug en Schouders

Lenio verzorgt diverse soorten stoelmassage voor kleine en grote bedrijven in heel Nederland. Door de kennis en ervaring van de masseurs levert Lenio maatwerk, nauwkeurig afgestemd op de specifieke behoeftes van haar cliënten.

Waarom een stoelmassage?

Een stoelmassage is ter vergelijken met een korte pitstop. Is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van o.a.

  • Werkstress,
  • Whiplash,
  • RSI,
  • Trillingen in handen,
  • Hoofdpijn,
  • Pijn “boven- en op de schouderbladen
  • Vermoeiend gevoel door corrigerende houding (opgetrokken schouders)

U neemt plaats op de stoel de masseur geeft vervolgens een Shiatsu behandeling waarbij hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen gemasseerd worden.

De massage duurt totaal 20 minuten, heerlijk ontspannend zittend op een massagestoel. Doormiddel van lichte druk, rotaties, en het strekken van de ledematen. Iedere behandeling wordt aangepast aan wat u op dat moment het meest nodig heeft. Shiatsu is effectief op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

De masseur heeft u zoveel meer te bieden dan alleen maar behandeling van symptomen. Als u uw lichaam blokkadevrij houdt, kan deze verder aansterken en helen. Dit bevordert een gezonder lichaam met minder stress, meer energie en een grotere weerstand tegen ziekten.

Waarom tevreden zijn met alleen maar ‘pijnvrij’, als u ook kunt profiteren van een betere gezondheid, vitaliteit en kracht.

Daarnaast kan er ook een specialisatie Stoelmassage gegeven worden op het ontblote bovenlichaam (vrouwen kunnen de BH aanhouden).

Dit is een korte effectieve manier de spieren te behandelen. Vooral de spieren rug-nek- schouder gebied, die het zwaar te verduren hebben en die meestal in slechte conditie verkeren. De Triggerpoint komt hierbij ook aan bod.

Hierdoor is het eenvoudig in te plannen en voor iedereen toegankelijk.

Prijs: € 22,50 per Stoelmassagebehandeling van 20 minuten.

Een serie van 5 stoelmassagebehandelingen achter een voor de prijs van € 102,50

Een stoelmassage van Lenio is het perfecte gebaar voor bedrijven die betrokken zijn bij het welzijn van hun medewerkers en het beste met hen voor hebben. Werknemers waarderen die positieve en persoonlijke aandacht enorm. Dit komt de werksfeer ten goede en het ziekteverzuim neemt meetbaar af, blijkt uit diverse onderzoeken van Lenio. Daarom wordt een stoelmassage bij bedrijven steeds vaker ingezet bij RSI-preventie en stresspreventie programma’s.

Wilt u dat Lenio ook bij uw bedrijf of evenement langskomt voor een ontspannende en effectieve stoelmassage? Neem dan vandaag nog contact op met Lenio.