Stoelmassage

Lenio verzorgt diverse soorten stoelmassages voor zowel kleine als grote bedrijven in heel Nederland. Door de kennis en ervaring van de masseurs levert Lenio maatwerk, nauwkeurig afgestemd op de specifieke behoeftes van haar cliënten.

Heeft u ook zo’n last van hoofdpijn, of pijn in nek, rug of schouders? Boek dan een stoelmassage bij Lenio

Waarom een stoelmassage?

Een stoelmassage is te vergelijken met een korte pitstop. Een stoelmassage is ter ontspanning en kan als preventie dienen  voor o.a.

  • Werkstress,
  • Whiplash,
  • RSI,
  • Trillingen in handen,
  • Hoofdpijn,
  • Pijn boven- en op de schouderbladen
  • Vermoeiend gevoel door corrigerende houding (opgetrokken schouders)

U neemt plaats op de stoel de masseur geeft vervolgens een Shiatsu behandeling waarbij hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen gemasseerd worden.

De massage duurt totaal 30 minuten, heerlijk ontspannend zittend op een massagestoel. Doormiddel van lichte druk, rotaties, en het strekken van de ledematen. Iedere behandeling wordt aangepast aan wat u op dat moment het meest nodig heeft. Shiatsu is effectief op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

De masseur heeft u zoveel meer te bieden dan alleen maar behandeling van symptomen. Als u uw lichaam blokkadevrij houdt, kan deze verder aansterken en helen. Dit bevordert een gezonder lichaam met minder stress, meer energie en een grotere weerstand tegen ziekten.

Waarom tevreden zijn met alleen maar ‘pijnvrij’, als u ook kunt profiteren van een betere gezondheid, vitaliteit en kracht. Bovendien is het ook mogelijk om een speciale stoelmassage te geven op het ontblote bovenlichaam (vrouwen kunnen daarbij desgewenst de BH aanhouden).

Massage is een korte effectieve manier om de gespannen spieren te behandelen. Vooral de rug-nek en schouderspier hebben het vaak zwaar te verduren. De Triggerpoint massage bied hierbij een fijne uitkomst. Deze massage is eenvoudig in te plannen en voor iedereen toegankelijk.

Prijs: € 70,- per stoelmassagebehandeling van 60 minuten.

Een stoelmassage van Lenio is het perfecte gebaar voor bedrijven die betrokken zijn bij het welzijn van hun medewerkers en het beste met hen voor hebben. Werknemers waarderen die positieve en persoonlijke aandacht enorm. Dit komt de werksfeer ten goede en het ziekteverzuim neemt meetbaar af, blijkt uit diverse onderzoeken van Lenio. Daarom wordt een stoelmassage bij bedrijven steeds vaker ingezet bij RSI-preventie en stresspreventie programma’s.

Wilt u dat Lenio ook bij uw bedrijf of evenement langskomt voor een ontspannende en effectieve stoelmassage?
Neem dan vandaag nog contact op met Lenio.

Let op! Ontspanningsmassage komen niet voor vergoeding in aanmerking.

Op zichzelf staande massages kunnen helaas niet worden vergoed. Bekijk voor de zekerheid uw polisvoorwaarden.